Kjerringråd.org

Når du trenger kjerringråd til hverdagsproblemer..

Smarte måter å oppbevare tingene dine på

Innimellom trenger man å oppbevare diverse saker og ting. Det kan for eksempel være i forbindelse med flytting, eller når man skal pusse opp. Da er det smart å ha et sted der du kan oppbevare tingene dine, for å holde de unna støv, byggekloss eller et gammelt hjem. Det finnes mange måter å oppbevare tingene sine, og det kommer som oftest an på hvor mye ting du har, hvor stort hjemmet ditt er, og hvor mye du vil betale for et lager. Her skal vi se på ulike måter du kan lagre tingene dine på.

 

Lagercontainere

Hvis du er i en situasjon der du skal lagre store mengder av ting, så kan en lagercontainer fungere ypperlig. Her har du masser av plass, og det passer godt til deg som skal flytte, eller pusse opp, og som trenger å oppbevare store deler av boligen et sted. Her har du nemlig plass til alt av møbler, klær, kjøkkenutstyr og andre eiendeler. Alle som vil kan bruke en lagercontainer, og de kan finnes og bestilles på nett. Sjekk om det finnes en i nærheten av deg, slik at du enkelt kan kjøre bort tingene dine, og ha de nære hele tiden.

 

Minilagre

Hvis du ikke trenger å oppbevare så mye av gangen, men kun noen småting, så kan et minilager fungere godt. Dette passer for de som trenger å lagre ting over sommeren og vinteren, som slalom ski, sykler og lignende, som de ikke har plass til hjemme. Du kan også lagre ting du ikke bruker så ofte, og som tar plass i skuffer og skap. Det kan for eksempel være sølvtøyet som kun brukes og pusses rett før juletider. Et godt tips her er å pakke smart, slik at ting som hører sammen, ligger sammen. I tillegg kan du merke boksene, da blir det lettere og raskere å finne frem.

 

Oppbevaring hjemme

Dersom du er så heldig at du bor i et stort hus, med mye plass, så kan du velge å oppbevare tingene dine hjemme. Dette kan for eksempel være på loftet, i kjelleren, i garasjen eller i et ekstra rom hvis du har det. Når du oppbevarer tingene dine hjemme, så er det viktig at stedet du velger er egnet til det. Ting som møbler og klær er til dels skjøre varer, og de kan bli ødelagte av å ligge i ugunstige omgivelser.

 

Derfor bør du alltid sjekke at loftet, garasjen eller kjelleren er vanntett og isolert, og at tingene dine er pakket godt ned. Dette vil sikre at de ikke blir angrepet av skadedyr som møll eller biller, og at vann ikke kommer inn og skader tingene dine.

 

Det finnes med andre ord flere måter å oppbevare ting smart på. Dersom du eier en større bolig, som mange nordmenn gjør, så kan du oppbevare ting hjemme. Da må du sørge for at plassen er egnet til det, slik at tingene dine ikke blir ødelagt. Har du derimot ikke plass hjemme, eller ønsker å lagre tingene dine et annet sted, så kan minilagre og lagercontainere være en god løsning.

 

 


Copyrighted content. All Rights Reserved.