Kjerringråd.org

Når du trenger kjerringråd til hverdagsproblemer..

Er en spilleautomat våraktiviteten for deg?

 

Nå kommer endelig våren krypende inn og det er deilig å kjenne at sola kan varme litt til tider. Vi begynner også bevege oss mer og mer mot en normal hverdag uten smittevernstiltak, munnbind og en meter. Mange har derfor fått en helt ny motivasjon og livsgleder igjen – og det er deilig!

 

Mange har brukt de siste to årene på å lære seg noe nytt eller å finne seg en hobby, og mange har skjønt hvor viktig og deilig det er. Derfor har vi funnet frem et par flotte våraktiviteter for deg som fremdeles ikke har funnet helt ut av hvilken aktivitet eller hobby som passer for deg. Forhåpentligvis kan du finne noe på denne listen slik at hverdagen kan bli litt morsommere og litt bedre.

 

Spill spilleautomat, sjakk eller tennis?

 

Å spille et spill, enten det er på nett, er et brettspill eller er et fysisk spill, kan være en super aktivitet. Noen foretrekker at aktiviteten man driver med skal være avslappende slik at man kan få muligheten til å koble helt ut. Da kan spilleautomat som https://cadabrus.com/no/games/slots være helt supert. Samtidig så er det noen som føler at de trenger litt mer hjernetrim og da kan for eksempel sjakk være et supert alternativ. Dette kan spille fysisk sammen med venner, over nett med venner eller du kan spille mot andre spillere fra hele verden.


Om du ønsker noe som er litt mer fysisk og som kan gi deg en god treningstime i sola så kan tennis være en super aktivitet. Spill tennis en gang i uka for eksempel. Prøv å samle en liten vennegjeng for å se hvem som er best og gjør det til en liten ukentlig «happening». Da får man en liten pause i en ellers hektisk hverdag.

 

Tegning, maling eller strikking

 

Noen ønsker seg også en litt mer kreativ aktivitet der man her muligheten til å la tankene løpe løpsk og der man virkelig får utnyttet sin kreative side. Da kan maling eller tegning være en helt super aktivitet. Dette kan du gjøre inne mellom slagene, eller du kan sette deg i sola og ta med staffeliet eller tegneblokka. Velg selv om du ønsker å tegne med penn eller blyant eller om du ønsker å tegne digitale kunstverk på en iPad.

 

Om pensel og penn ikke er helt noe for deg så kan strikking være et supert alternativ. Du kan finne flotte og enkle oppskrifter på Instagram, på nettet eller på YouTube og du kan strikke klær og tilbehør til deg selv eller som gaver til andre. Strikketøyet kan du enkelt ta med deg ut i solsteken på hytta, eller du kan strikke mens du ser på TV etter jobb.

 


Copyrighted content. All Rights Reserved.