Kjerringråd.org

Når du trenger kjerringråd til hverdagsproblemer..

En kvinnes råd for å forberede økonomien for fremtiden

 

Som kvinne innen økonomisk planlegging og ledelse har jeg fått muligheten til å se mange scenarier. Jeg har sett hjertesorg i foreldrenes øyne som utsatte økonomisk planlegging til siste øyeblikk, noe som resulterte i at de mistet hjemmene sine. Dessuten har jeg også vært et vitne til damer som har vært proaktive og bestemt seg for å få orden på økonomien for en blomstrende fremtid. Stol på meg når jeg sier at du kan oppnå alt og hva som helst så lenge du har økonomien i orden! Planlegging for fremtiden åpner nå ikke bare opp for bedre langsiktige beslutninger, men øker også økonomisk uavhengighet og evnen til å ta kontroll over eget liv.

 

 

Tenk på investeringer som muligheter

 

I dag svømmer vi over av muligheter i form av investeringer. Mens tradisjonelle investeringer fremdeles er populære, som eiendom og gull, burde også kvinner tenke på å flytte pengene sine over til kryptovaluta. De beste forretningsmenn og -kvinner konverterer pengene sine til digitale eiendeler ved å gjøre smarte grep, som kjøp dogecoin, en valuta som i det siste har sett en meget positiv vekst. Med en markedsverdi på nesten 52 milliarder dollar, tenk på alle pengene vi kvinner kan sette av til fremtiden.

 

Ha en langsiktig tilnærming

 

Når det kommer til å forberede økonomien for fremtiden, bør man tenke på makrobildet, ikke planlegge kortsiktig eller ha en daglig tilnærming. Det er rapportert at kun 39 % av alle kvinner sparer i pensjonssparekonto. I tillegg har kun 41 % av alle kvinner satt av penger til krevende tider på en bufferkonto. Derfor, mens du planlegger for fremtiden, bør du tenke på det større bildet og begynne å sette av penger til fremtiden din nå. Selv om vi kvinner er kjente for å lykkes i de daglige husholdningsbehovene, bør vi også benytte muligheten til å spare effektivt for fremtiden.

 

Flytt mentaliteten din fra sløser til sparer

 

Vi har alle en tendens til å kjøpe noe vi liker, eller bruke penger uten først å planlegge. Vel, dette må endres dersom man ønsker å forberede økonomien for fremtiden. Ved hjelp av en finansiell rådgiver kan du få listet opp alle utgiftene dine i løpet av en måned og deretter kutte ut de utgiftene du mener ikke er strengt nødvendige. På denne måten vil du i fremtiden ikke stoppe opp og tenke «Jeg skulle ønske jeg hadde spart mer penger». Denne aktiviteten vil gjøre deg smartere når det kommer til utgiftsmønstre og presse deg til å være selektiv og mer informert om hvordan du bruker dine hardt opptjente penger.

 

Er du klar til å forberede økonomien din for fremtiden?

 

Utrust dere for fremtiden, damer! Det finnes mange øvelser og praksiser du kan implementere i livet ditt for å begynne å spare for fremtiden. I tillegg til å gi deg selvsikkerhet, vil du også bli økonomisk uavhengig. På denne måten, dersom store uventede utgifter skulle dukke, vil du være klar til å håndtere dem. I stedet for å bruke pengene dine på tull, bør du reinvesterer dem i gode alternativer som vil gi deg større verdi i fremtiden. Enhver kvinne har et ansvar og mulighet til å ta kontroll over sin økonomiske fremtid!


Copyrighted content. All Rights Reserved.