Kjerringråd.org

Når du trenger kjerringråd til hverdagsproblemer..

Disse kjerringrådene gjør deg klar til en første date

 

Det å gå på en første date er nesten like skummelt som det er spennende, men det finnes ting du kan gjøre for å sørge for å i hvert fall være ekstra klar for eventuelt første kyss – hvis du skulle være så heldig at det ligger i kortene.

 

Det er mange gratis dating sider å velge mellom, og det er mange som finner kjærligheten på nett. Men for å komme til kjærligheten er man først nødt til å gjøre et skikkelig godt inntrykk i løpet av de første par datene man er på sammen, og her er det noen ting som er viktigere enn andre. Det å ha god ånde er for eksempel noe som kan være et fint pluss i boka (også slipper man det grusomme minuset det er at man har dårlig ånde selvsagt). Lyst til å imponere daten din? Les videre her!

 

Sånn sikrer du at du har god ånde

 

Det å ha god hygiene og ikke minst ånde, er noe som er viktig i hverdagen uansett om vi skal på date eller ikke. Samtidig er det en av de tingene som virkelig kan være vanskelig å vurdere selv, og det å dukke opp på en date med dårlig ånde er absolutt ikke det man har lyst til. Fordi du ikke kan sjekke din egen ånde, får du derfor her noen tips og råd du kan benytte deg av før du drar på daten din, sånn at du kan føle seg helt sikker på at du har ånde som kan kvalifisere deg til et første kyss!

  • Puss tennene. Dette er en selvfølge, men du vil bli overrasket over hvor mange som glemmer det. Så puss tennene før du skal på date, også selv om du har pusset dem samme morgen.
  • Bruk tyggegummi eller pastiller til å gi ånden din ekstra friskhet. Selv om du kan pusse tennene dine alt du vil, så vil ånden din underveis på kvelden påvirkes av det dere spiser og drikker. Så her kan det være fint å se på hva du kan gjøre for å gjøre ånden din litt ekstra frisk. Ha for eksempel med deg tyggegummi eller pastiller som kan gi deg litt ekstra god ånde.
  • Gå jevnlig til tannlegen. Dette er ikke noe du kan gjøre før daten nødvendigvis, men en grundig tannrensing er ofte det som skal til for å ha god ånde. Det å få renset tennene sine et par ganger i året er det som anbefales, og sikrer deg bedre ånde enn det tannbørsten kan gi deg alene. Kanskje du rekker å dra til tannlegen før daten din til og med? Vi er mange som glemmer å få det gjort i hvert fall, så hvorfor ikke benytte sjansen!


Copyrighted content. All Rights Reserved.